Despre Noi
Since 2008

SC 3M Performing srl are ca obiect de activitate personalizarea pe suport textil prin broderie computerizata, toata activitatea fiind desfasurata in cadrul unui atelier de broderie.

Comenzile acceptate de noi au o plaja variata, incepand de la doar cateva bucati sau exemplare unicat, pana la comenzi de serie.
Personalizarea prin broderie se poate realiza pe orice tip de suport:
Tricouri, Camasi, Halate, Salopete, Fete de masa, Lenjerie, Prosoape, Batiste dar totodata este posibila si executarea de ecusoane(patch-uri) tot prin broderie.


Pentru a realiza produse de inalta calitate, folosim accesorii de cea mai buna calitate:
- ata de brodat AMANN, MADEIRA
- insertie pentru broderie FREUDENBERG - VILENE
- solutie pentru fixarea temporara TEMPO SPRAY - ace pentru brodat GUNOLD ORGAN Japonia


Executam personalizari prin BRODERIE, pe diverse articole textile, ecusoane,precum si pe sepci, cu modele aflate in catalogul firmei noastre sau cu modelul Dvs.Pentru aceasta avem nevoie de logo-ul sau modelul Dvs. in format electronic ( JPG,CDR...) impreuna cu dimensiunile acestuia.In urma vectorizarii de catre noi a modelului primit, putem sa va personalizam prin BRODARE obiectul Dvs.

Editarea si crearea de broderii personalizate, este realizata cu un soft special pentru broderie, ceea ce ne ajuta sa va comunicam oferta pentru produsul Dvs. in cel mai scurt timp.

+